--> Волинський боєць довів у суді, що обороняв Донецький аеропорт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський боєць довів у суді, що обороняв Донецький аеропорт

0
2
Волинський боєць довів у суді, що обороняв Донецький аеропорт
Доброволець Сергій Марчук (позивний Бронік) виграв суд і довів, що він брав участь бойових діях на сході України.

Розгляд справи відбувся у вівторок, 17 січня, у Рожищенському районному суді. Підтримати бійця приїхали його бойові побратими та друзі. Також була присутня представник Кабінету Міністрів України Ольга Ющик, - повідомляє Громадське. Волинь

Нагадаємо, Сергій Марчук, який має позивний Бронік, родом з Ковеля. Зараз мешкає в Рожищі. Боєць ніс службу на вишці «Небо», що неподалік Донецького аеропорту. Чоловік подав заяву про встановлення факту перебування в зоні АТО, аби отримати статус учасника бойових дій. Справа в тому, що учасники Правого сектору та ОУН, а також родичі загиблих, що належали до цих організацій, не можуть отримати обіцяну державою соціальну допомогу.

Суд опитав свідків, які зазначили, що Сергій Марчук разом із ними перебув у зоні бойових дій.

«18 грудня я відправив своїх бійців, щоб налагодити з ними (бійцями «ДУКу») взаємодію і познайомитися. Там моїх бійців запитали, хто їх прислав. І вони сказали, що прислав я, мій позивний Грін і родом я з Волині. І вже потім їхні бійці прийшли до нас і так я познайомився з Броніком», – розповів боєць 80-ої бригади, свідок у справі Вадим Ваврищук.

«Я періодично заїжджав у Піски і бачив там Броніка. Бачились разів три-чотири», – зазначив боєць 80-ої бригади Сергій Чмур.

«Заяву Марчука Сергія Олександровича задовільнити», – виніс вирок суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні