--> У Луцьку хочуть викупити складське приміщення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хочуть викупити складське приміщення

0
-6
У Луцьку хочуть викупити складське приміщення
У Луцьку хочуть викупити складське приміщення на проспекті Волі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 18 січня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Депутатам пропонували підтримати проект рішення про включення нежитлового приміщення загальною площею 128,4 метра квадратного на проспекті Волі, 27а до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу.

Йдеться про складське приміщення поблизу обласної друкарні, яке раніше оглядали депутати. Торік проект рішення про приватизацію шляхом викупу не підтримали.

Викупити приміщення має намір орендар ТзОВ «СТС-СА». Товариство орендує приміщення з 2013 року, використовує приміщення під склад, дотримується умов договору оренди, вчасно сплачує орендну плату, що становить 3 764 гривні з ПДВ.

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 02.07.2014 № 392-1 «Про дозвіл на проведення невід’ємних поліпшень орендованого приміщення», орендар здійснив ремонтні роботи орендованого приміщення на суму 10 352,60 гривень (аудиторський висновок від 20.04.2015 року незалежної аудиторської фірми «Серко»). Як поінформувала начальник відділу управління майном комунальної власності міськради Алла Грабко, на час укладення договору оренди вартість майна становила 246 тисяч гривень, для приватизації ця сума буде вищою та може становити, наприклад, понад 300 тисяч.

На запитання члена комісії Орисі Залевської про можливість виставлення приміщення на аукціон, посадовець відповіла, що орендар, який зробив невід’ємні поліпшення, має право викупу приміщення. Водночас, до прикладу, підвальне комунальне приміщення на вулиці Лесі Українки наприкінці минулого року продали з аукціону за 225 тисяч гривень (початкова ціна становила 150 тисяч). Термін дії договору оренди приміщення на проспекті Волі завершується 30 листопада 2018 року, після чого буде можливим його продаж через аукціон.

У підсумку, депутати не підтримали проект рішення. Остаточно питання надання дозволу на викуп нежитлового приміщення на проспекті Волі ухвалюватимуть під час пленарного засідання сесії міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні