--> 30 ножових ран в Житомирській області, смерть - у Луцьку: знайшли вбивцю горе-мандрівника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

30 ножових ран в Житомирській області, смерть - у Луцьку: знайшли вбивцю горе-мандрівника

0
8
30 ножових ран в Житомирській області, смерть - у Луцьку: знайшли вбивцю горе-мандрівника
У Луцьку посеред дня на вулиці П’ятницька Гірка в під’їзді одного із будинків працівники швидкої медичної допомоги під час виїзду за викликом виявили мертвим 39-річного жителя Житомирської області. Під час судово-медичної експертизи на його тілі виявили близько 30 колото-різаних ран, - повідомляє Сектор комунікації поліції
Волинської області
.

З’ясувалося, що 28 грудня в місті Коростень Житомирської області постраждалому під час сварки завдав тяжких тілесних ушкоджень його знайомий. Після інциденту потерпілий приїхав у Луцьк, де 31 грудня його виявили мертвим у під’їзді одного із будинків працівники швидкої медичної допомоги.

Волинські поліцейські встановили, що злочин скоїв раніше судимий за хуліганство та умисне тяжке тілесне ушкодження 32-річнй мешканець міста Коростень Житомирської області. Відомо, що зловмисник наніс потерпілому удар розкладним ножем у спину, який виявився смертельним.

Судмедексперти виявили на тілі загиблого близько 30 різноманітних колото-різаних ран.

Слідчі оголосили житомирянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою строком 60 діб.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні