--> СТБ більше не показуватиме російську «Битву екстрасенсів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

СТБ більше не показуватиме російську «Битву екстрасенсів»

0
4
СТБ більше не показуватиме російську «Битву екстрасенсів»
Телеканал СТБ знімає з ефіру російську версію програми «Битва екстрасенсів» виробництва ТНТ. Рішення було прийнято керівництвом телеканалу СТБ сьогодні, 16 січня, - повідомляє сайт телеканалу.

«У неділю, 15 січня, в ефірі СТБ вийшов черговий епізод «Битви екстрасенсів» виробництва телеканалу ТНТ (Росія). Традиційно програма мала змагальний характер людей з надзвичайними здібностями, які проходять різні випробування. Учасниками випробування, показаного в недільному випуску, стали люди в камуфляжі, по контексту програми – російські військові.

Показ цього випуску на українському телеканалі неприпустимий з моральної та етичної точки зору. Хочу особисто принести свої вибачення телеглядачам за те, що цей випуск вийшов в ефірі СТБ. З боку керівництва вже вжито відповідних заходів: «Битва екстрасенсів» виробництва ТНТ негайно знімається з ефіру; також ми звільняємо співробітників, які припустилися такої грубої та непрофесійної помилки», – коментує ситуацію Генеральний директор каналу СТБ Володимир Бородянський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні