--> Волинянина, який побив поліцейську, судитимуть | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянина, який побив поліцейську, судитимуть

0
3
Волинянина, який побив поліцейську, судитимуть
Судитимуть жителя Маневич, який побив жінку-слідчого.

Маневицька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт про умисне заподіяння 50-річним жителем Маневич легкого тілесного ушкодження працівникові поліції у зв’язку, яка виконувала службові обов’язки,- про це повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

Надвечір 24 листопада 2016 року п'яний чоловік у себе вдома сварився та погрожував дружині та доньці. Під час сварки до них прийшла слідча слідчого відділу Маневицького відділу Головного управління Національної поліції в області.

Ставши свідком насильства в сім’ї, вона назвалася працівником поліції, пред’явила своє службове посвідчення, зробила чоловікові зауваження.

Проте дебошир ударив її в обличчя, виштовхав з приміщення й на подвір’ї будинку ще двічі вдарив кулаком.

Чоловіка, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення. Міру покарання йому визначить суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні