--> Це наслідок переатестації поліцейських, – голова громради Волині про затримання банди в Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Це наслідок переатестації поліцейських, – голова громради Волині про затримання банди в Луцьку

5
5
Це наслідок переатестації поліцейських, – голова громради Волині про затримання банди в Луцьку
Через переатестацію працівників правоохоронних органів розвалилася агентурна мережа, і це вплинуло на криміногенну ситуацію.

Таку думку озвучив керівник громадської ради при голові Волинської облдержадміністрації Олександр Волянюк, коментуючи затримання злочинної банди в Луцьку, яка давно грабує лучан, і лідером якої Даур Марганія.

Детально про роботу злочинців розповів на своїй сторінці громадський активіст Олександр Ніколайчук. Також він публічно звернувся до голови обласної ради Ігоря Палиці з проханням вплинути «на різноманітні структури для припинення цих подій».

«Ситуація, яка склалася в структурі правоохоронних органів, зокрема в оперативно-розшуковому відділі, а також у карному розшуку (а їх професіоналізм Олександр відчув на собі) – це прямий наслідок проведеної атестації поліцейських громадськими активістами. Під час так званої атестації, а скоріше «лінчування» кадрів неугодних керівництву головного управління, з правоохоронних органів звільнилося ряд професійних працівників (зі своєю агентурною сіткою )», – переконаний Олександр Волянюк.

Голова громадської ради вважає, що Ніколайчук повинен апелювати «не до народних депутатів, голів обласних рад, губернаторів чи до керівників громадських формувань», а до правоохоронних органів. Зокрема, до начальника головного управління Нацполіції у Волинській області Петра Шпиги.

Крім того, у зверненні до Палиці Олександр Ніколайчук пригадав інциденти побиття громадських активістів Сергія Чурікова, Богдана Клімчука та Сергія Рижкова, пов’язуючи ці випадки із «спортсменами, які на момент вчинення злочину були членами «Варти порядку».

Олександр Волянюк, який також є прес-секретарем цієї організації, прокоментував і таку «паралель».

«Що ж до звинувачень Олександра стосовно ГФ «Варти порядку» у побитті активістів, то жодних доказів немає і бути не може. Наскільки мені відомо, поліція якраз займається розглядом вищезгаданого правопорушення, тому пропоную не поливати безпідставно брудом, а дочекатись закінчення розслідування та розгляду справи кримінальним судом», – коментує Волянюк.
Теги: банда, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сліди що впевнені що жодних доказів не буде.
Відповісти
Варта порядку це і є бандюки!
Відповісти
Це наслідок саботажу ментами роботи.
Відповісти
Волянюк - бандюган і маріонетка. І не голова громадської ради доречно було б писати тут, а прес-секретар варти порядку.
Відповісти
Мило Луцької арени. Режисер бомба
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні