--> Волинський нардеп просить покарати «СТБ» за передачу з бойовиками ДНР-ЛНР | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський нардеп просить покарати «СТБ» за передачу з бойовиками ДНР-ЛНР

0
-2
Волинський нардеп просить покарати «СТБ» за передачу з бойовиками ДНР-ЛНР
Волинський нардеп Ігор Гузь попросив голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення України Юрія Артеменка покарати "СТБ".

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення України Юрія Артеменка з проханням відреагувати на діяльність телеканалу «СТБ», - про це повідомляє прес-служба народного депутата.

Зокрема, в ефірі за 15 січня у програмі «Битва екстрасенсів» транслювали версію програми, що створена російським каналом «ТНТ».

Герої сюжету – військові, які ніби-то «служили» в Україні і брали участь у бойових діях на Сході України на боці так званих «ДНР-ЛНР».

Нардеп вважає «абсолютно неприпустимим той факт, що український загальнонаціональний телеканал допустив вихід в ефір сюжету за участю бойовиків, котрі воювали проти української армії, тим самим «підірвавши» до себе довіру мільйонів своїх телеглядачів», - йдеться у зверненні.

«Неприпустимо, що загальнонаціональний канал показував програму, де в зовсім іншому - далекому від реального - світлі йдеться про реалії діяльності формування «ЛНР-ДНР»! В Україні не повинні показувати програми російського виробництва!» - наголошує Ігор Гузь у зверненні.

Народний депутат закликав голову Нацради з питань телебачення та радіомовлення України провести перевірку, а також вжити жорстких та рішучих заходів щодо телеканалу СТБ у межах чинного законодавства. Зокрема, винести попередження, накласти штрафні санкції чи позбавити телеканал ліцензії загальнодержавного мовлення.

«Пінчук та його медіа починають впроваджувати філософію «злагоди та примирення» з агресором, яку він нещодавно презентував у статті на сторінках Wall Street Journal. І ось вчора телеканал СТБ пускає в ефір ток-шоу за участі терористів та вбивць! Хочуть рекламувати терористів - нехай шурують в ОРДЛО!», - коментує Ігор Гузь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні