--> На «Ягодині» п'яні контрабандисти «бикували» та втікали від прикордонників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Ягодині» п'яні контрабандисти «бикували» та втікали від прикордонників

0
6
На «Ягодині» п'яні контрабандисти «бикували» та втікали від прикордонників
На "Ягодині" Луцькі прикордонники затримали нетверезих громадян, які чинили супротив та намагались втекти.

15 січня о 19-й годині для оформлення на виїзд із України прибули троє українців та громадянин Польщі на автомобілі "Фольксваген Гольф" іноземної реєстрації.

У прикордонників виникла підозра щодо наявності в машині схованок для перевезення контрабанди. Тому і запропонували провести детальний огляд автівки, - повідомляє Держприкордонслужба.

Але під час руху до боксу огляду водій "Фольксвагена" вирішив різко змінити напрямок та попрямував на виїзд із пункту пропуску.

Вже за кілька хвилин автомобіль правопорушників заблокували. Громадяни відмовились виходити із авто. Як з’ясувалось, всі вони перебували в нетверезому стані.

Невдовзі встановили і причину їхньої поведінки - в дверцятах автомобіля правоохоронці виявили близько 600 пачок сигарет "Квін Ментол" та "Комплімент" без українського акцизу на загальну суму майже 10 тисяч гривень.

Правопорушників притягнули до адміністративної відповідальності за порушення режиму пункту пропуску та злісну непокору законним вимогам прикордонного наряду.

Крім цього, на водія представники Нацполіції склали протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні