--> Правоохоронці обшукали помешкання волинського депутата | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Правоохоронці обшукали помешкання волинського депутата

2
-5
Правоохоронці обшукали помешкання волинського депутата
У Володимирі-Волинському провели обшуки місцевого депутата Сергія Барщевського.

До депутата завітали п’ятеро правоохоронців і двоє понятих, - повідомляє Волинь і світ.

Приводом для обшуку помешкання де проживає депутат Володимир-Волинської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Барщевський став матеріал, який ніби був розміщений на його сторінці у соціальній мережі кілька місяців тому.

З’ясувавши місце перебування міського депутата, правоохоронці окрім особистих речей почали вилучати ще й майно, що належить членам родини володимирського депутата.

Зокрема, як стверджує мама депутата, було вилучено жорсткі диски з її комп’ютера, ноутбук який належить молодшому брату депутата, 2 флешки та модем.

Жерналісти з‘ясували, що Сергій Барщевський у даному провадженні фігурує в якості свідка. Повістки на допити, також в якості свідків виписані також членам його родини.
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой, то не за пост у фейсбуці. То добре депутат таким макаром на життя заробляв! Воно таке нещасне ходило, його давно замічали в неформальних тусовах. А оказалось, шо не тіко гей, а ше й порнуху штовхає...
Відповісти
Ляшка з його блакитною партією на іх же вилах треба було давно винести. Чи відкупитьбарщевський свою дупу ? Це залежить від того скільки бабла наколотив...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні