--> Нардеп звинуватив керівництво Нацгвардії в сепаратизмі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нардеп звинуватив керівництво Нацгвардії в сепаратизмі

0
1
Нардеп звинуватив керівництво Нацгвардії в сепаратизмі
Військова прокуратура перевірить заяву народного депутата Андрія Білецького про корупцію і сепаратизм у Національній гвардії України. Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook в неділю, 15 січня, - пише Кореспондент.НЕТ.

"Командувач Нацгвардією після заяви політика невідкладно направив у ГПУ лист-звернення з проханням про перевірку доказів нардепа. Перевіримо ретельно, неупереджено і відповідно до закону", - написав Матіос.


У свою чергу в Нацгвардії також повідомили про звернення до Служби безпеки України та військової прокуратури за обвинуваченнями Білецького. У відомстві уточнили, що з початку 2017 року депутат не надсилав жодних документів до Головного управління Національної гвардії з приводу озвученої ним інформації.

Білецький на сайті полку "Азов", засновником якого він є, 14 січня оприлюднив заяву, в якій звинуватив керівництво Національної гвардії у "сепаратизмі і системній корупції".

"Я не можу більше мовчати про ситуацію в Національній гвардії України. Ситуація абсолютно ненормальна для третього року війни - на керівних посадах знаходяться відверті сепаратисти, діє систематична корупція", - написав Білецький. Також він звинуватив керівництво Нацгвардії "у прямому покритті офіцерів-сепаратистів".

Нагадаємо, з осені Національна гвардія України перейшла на контрактну форму служби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні