Волиняни потрапили у двадцятку «FORBES»

2
3
Волиняни потрапили у двадцятку «FORBES»
У списку найбагатших чиновників і нардепів України є двоє волинян.

Редакція Forbes вирішила відрейтингувати вітчизняних можновладців на основі поданих ними електронних декларацій, щоб з'ясувати, хто з них має найбільші накопичення. Результати даного аналізу були представлені в січневому номері журналу «Forbes Україна».

У тому, що рейтинг найзаможніших чиновників країни очолив Петро Порошенко, немає нічого дивного. За час у великому бізнесі, з перервами на роботу у виконавчій владі, чинний президент України встиг накопичити чимало коштів.

Статки Петра Порошенка в 2015 році перевищили 940 мільйонів доларів Це, до речі, майже третина статків усієї 20-ки найбагатших чиновників за версією «Forbes Україна». На своїх банківських рахунках президент України також задекларував коштів більше, ніж інші фігуранти списку, ─ 26,7 мільйонів доларів.

Цікаво, що більшість учасників рейтингу вважають за краще зберігати гроші «по-старому» ─ в кеші. Винятки ─ лише Костянтин Жеваго і Леонід Клімов. Ці народні депутати за підсумками 2015 року зовсім не задекларували готівку. У той же час, 51% акцій однієї з найбільших сировинних компаній України забезпечили Жеваго друге місце в рейтингу Forbes. На третьому ─ Вадим Новинський.

Також до списку найбагатших чиновників потрапило аж двоє волинян. Так, 8 місце займає волинський нардеп Степан Івахів, а інший депутат із Волині, Сергій Мартиняк, має трішки скромніший результат і займає 17 місце.

Так, у Степана Івахіва нарахували майже 104 мільйони доларі, а в Сергія Мартиняка - майже 19 мільйони "зелених".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки ж помилок у тексті
Відповісти
Помилки можна виправити, а суть збагачення-зась)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні