--> «Завдяки Тимошенко ціну на комуналку можуть знизити» - Роман Карпюк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Завдяки Тимошенко ціну на комуналку можуть знизити» - Роман Карпюк

12
-1
«Завдяки Тимошенко ціну на комуналку можуть знизити» - Роман Карпюк
В Україні можуть визнати незаконним дії Національної комісії з питань регулювання сфер енергетики на комунальних послуг (НКРЕКП), через які зросли ціни на комунальні послуги, вважає заступник голови обласної ради Роман Карпюк.

"Уряд підняв ціни на комунальні послуги у 3,5 рази, а щоб люди мали чим платити, збільшив мінімальну зарплату до 3200 грн" - нагадує Роман Карпюк.

"Я не говоритиму про співмірність чи адекватність дій держави, я лише про наслідки. Незабаром виконком Луцької міської ради, підніме тариф на утримання будинків на 20-30 %. І це лише початок, а далі… страшно прогнозувати, точніше рахувати", – зазначає він.

Утім, додає Роман Карпюк, вихід є. Адже лідер фракції «Батьківщина» у Верховній Раді Юлія Тимошенко звернулась до Конституційного Суду на предмет правомірності утворення та законності функціонування НКРЕКП, органу, який встановлює тарифи на комунальні послуги" - повідомляє він.

"Я думаю, що суд визнає дії цього органу не законними, а відтак рішення Кабінету Міністрів щодо підняття цін на комуналку втратять силу" – наголошує Роман Карпюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Карпюк забув ,шо кабальний газовий пакт з Путлєром,ще дії. І Газпром нараховує штрафи за недобір газу. 450 долярів за тисячу кубів, такою ціною "нагородила" кремлівська сексотка Тимошенка в 2009 році. Завдяки варовці Путлєр отримав декілька мільярдів баксів від українців на війну проти України.
Відповісти
да? а різницю у ціні з Газпромом у 80 з гаком долярів Нафтогаз звідки висмоктує?
крім того, ми ж купуємо словацький газ. це той же російський, але з накруткою за послуги фірми-посередника.
то хто тут лох?
Відповісти
Дідо зі старим новимм роком тебе. Змінити щось в украіні тимошенко без підтримки народу не зможе. Народ дозволяє- влада тішиться....
Відповісти
Якщо, як Ви звете, "газовий пакт" такий поганий, то чому ж за сім років його ніхто не отмінив. А таким панам, як дописувач "дідо" треба нагадати, що чотири генпрокурори і два Верховних суда не спромоглися довести провину пані Тимошенко і не пану "дідо" (спроможного тільки повторювати плітки) робити висновки
Відповісти
Так само,як і тобі,аналітєг хрєнов.Хто її мав садити-такі самі дибіли,як і ВОНА? Ворони вороні ока не виклюють,зрозумів,икспєрт нещасний?
Відповісти
Сянько і дідо вітаю вас зі старам новим роком. Бажаю вам розуму і елементарноі культури. Бог милостивий допоможе.
Відповісти
треба щоб всі люди перестали платити тоді влада заворушиться
Відповісти
Без ТимошенкоУкраїна обійдеться повністю,а українці вдихнуть свіже повітря.Нафталін потрібний тільки в шафі.
Відповісти
Дихаємо свіжим повітрям яке дає нам гройсман на чолі з порошенком.... Скоро задихнемся!!!!!!!
Відповісти
54, і це також правда,на яку закривати очі ми не маємо права!
Відповісти
Если б думали головой, а ни тем на чем сидите, может быть и правительство у нас было бы другим, как говорил Кравчук, " какой народ, такое и правительство", кто нам его навязал, сами ж выбирали , да еще в один тур ..., а теперь пожинайте свои плоды..
Відповісти
Карпюк популіст і примазується до Юлі. Чує що запахло жареним. Захиталось кріселко під ним. От і лізе в газети. Хай свої кримінальні справи згадає, а не про газ говорить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні