Перший трофей юних «Хрестоносців» у 2017 році

0
-6
Перший трофей юних «Хрестоносців» у 2017 році
У Луцьку 11 січня закінчився міжнародний фестиваль дитячого футболу «Кубок ФК «Адреналін».

В спорткомплексі Арена-Сіті у п`яти вікових групах змагалися 46 команд з України, Польщі та Білорусі,- про це пишуть на офіційному сайті ФК "Волинь".

Переможцем в одній з них стали вихованці ДЮФШ "Волинь", Віктора Попка та Олександра Ярмощука 2009 р.н. і молодші.

Наша U-8 потрапила у групу Б із такими командами: СДЮШОР Миколаїв, ФК Смига та Адреналін-2 (Луцьк). У груповому етапі юні волиняни не пропустили жодного голу у власні ворота й розібралися почергово із суперниками: Миколаєвом - 9:0, Смигою та другою командою Адреналіну - по 2:0. В півфіналі випало грати ще раз із рівненською командою й вона вдруге була подолана з рахунком 2:0.

Емоції фінального матчу принесли перемогу вихованцям тренерів Попка та Ярмощука - 3:1. У фіналі за Волинь забивали двічі Дмитро Ковальчук та одного разу Дмитро Назарук.

Справедливо, що левова частка індивідуальних призів також залишилася за малими "хрестоносцями". Кращим воротарем визнали Юру Бондарука, півзахисником - Стаса Шоколовича, а гравцем турніру - Адріана Федецького (син гравця збірної України Артема Федецького), який забив 7 голів.

Привітати наших хлопчаків прийшов й капітан дорослої Волині Олег Герасимюк, чий син також виступав за Волинь U-8.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні