Відпустка затягнулась: судили волинянина-дезертира

0
8
Відпустка затягнулась: судили волинянина-дезертира
Волинянина визнали винним у самовільному залишенні місця служби.

Про це йдеться у рішенні Чугуївського міського суду Харківської області від 28 грудня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Обвинувачений – уродженець Камінь-Каширського району Волинської області, мобілізований військовослужбовець, що проходив службу в Башкирівці.

Чоловікові інкримінувалося скоєння злочину, а саме самовільне залишення військової частини або місця служби.

Суд встановив, що солдат 1 липня 2015 року не повернувся до місця служби після відпустки й не з'являвся до 15 вересня 2016 року.

Допитаний у судовому засіданні чоловік свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому.

Вивчивши докази, суд визнав мобілізованого винним і призначив покарання у виді позбавлення волі на строк три роки з іспитовим строком на один рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні