--> Як на Поліссі найчастіше називають дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як на Поліссі найчастіше називають дітей

0
0
Як на Поліссі найчастіше називають дітей
Якими найбільш популярними та рідковживаними іменами в Шацькому районі називали малюків у 2016 році.

Хтось обирає ім’я для дитини завчасно, хтось чекає її народження, і вже тоді визначає, яке ймення їй дати. Багато батьків називають своїх дітей, орієнтуючись на ім’я святого, що відзначають в день, коли народилася дитина, - пише Кордон.

Хтось називає дитя на честь родичів (бабусь, дідусів, прабабусь та прадідів). Дехто з батьків хоче в імені своєї дитини дати неповторність та оригінальність. А є й такі, що орієнтуються на новомодні віяння, родинні традиції, навіть політичні погляди батьків.

Хлопчиків найчастіше називали Арсенами, Артемами, Богданами, Данилами, Кирилами, Матвіями, Максимами, Романами, Станіславами, Юріями. Серед дівчачих імен у 2016 році найбільшу популярність мали імена Ангеліна, Анна, Вероніка, Вікторія, Єва, Соломія, Дарина, Зоряна, Злата, Софія.

Рідше новонароджених хлопчиків називали Давид, Захар, Ілля, Костянтин, Родіон. Зареєстрований у минулому році й хлопчик з іменем Таір. Якщо ж проаналізувати рідковживані імена дівчаток, то їх у минулому році називали не лише іншомовними іменами (Еріка, Евеліна, Емілія, Ніколь, Мілана), а й більш притаманними для українців іменами Романа, Варвара, Ксенія, Надія.

Попри все, як би батьки не називали дитину, варто подумати про те, аби її ім’я гармонійно поєднувалося із прізвищем та по батькові, думати про дитину та її інтереси і не забувати, що з цим іменем вона буде жити все життя.
Теги: діти, шацьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні