--> «От москалики ви, депутати», - Єремеєва про відмову фінансувати пам’ятник Бандері | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«От москалики ви, депутати», - Єремеєва про відмову фінансувати пам’ятник Бандері

26
47
«От москалики ви, депутати», - Єремеєва про відмову фінансувати пам’ятник Бандері
Тетяна Єремеєва розкритикувала рішення депутатів на сесії Луцької міської ради, де вони відмовилися виділяти гроші на пам’ятник Степану Бандері.

Розгніваний пост жінка написала у Фейсбуці.

«Вам тільки візерунки на Бім-Бомі та новорічні гірлянди на проспекті Волі обговорювати.Питання пам'ятнику - взагалі не для дискусій, маємо велику честь, що саме на Волині зародилось УПА», - йдеться у дописі.

Вона також додала, що Луцьк як адміністративний центр зобов'язаний мати пам'ятник людині, яка уособлює своєю постаттю рух України до Незалежності.

«Нагадую, що феномен Євромайдану, який продемонстрував високий рівень самоорганізованості, патріотизму та згуртованості, і який привів нас до перемоги - це тільки завдячуючи тим молекулам ДНК визвольної боротьби, тісно вплетеної в структуру гена кожного Українця», - написала Тетяна Єремеєва.

І резюмувала: «Ви, як депутати, повинні усвідомлювати рівень відповідальності та сприяти підвищенню рівня патріотичного виховання несвідомих лучан. До речі, наш центральний проспект у Луцьку і носить назву "Волі", бо Воля і Незалежность є основні чесноти вільних людей. А "мати всіх за рабів" - це завдання диктаторських режимів».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
47

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То так і до пам'ятника Єремеєву договори ось. Ліплять нових ідолів
Відповісти
Я б Вам радила, прочитати біографію С.Бандери. Ви зовсім змінили свої бачення (в позитивну сторону) до "ідолів". Дуже добре, якби сьогодні був такий лідер, як С. Бандера, "кремлівська банда" в Україну і не полізла. Слава Україні!
Відповісти
Тут своєї банди вистачає!!!
Відповісти
Ви шановна пані Тетяно хвилювались б краще не про патріотичне, а про духовне виховання "несвідомих" українців. Можливо й самі б собі усвідомили значення другої Заповіді "Не сотвори собі кумира.."
http://www.dekalog.com.ua/130-patrotizm-uryad.html
Відповісти
А ви вже собі кумира створили ,понамальовували в храмах продаєте,гроші на ньому заробляєте,може досить стромляти носа туди де не розбираєтеся
Відповісти
ОБОЖНЮЮ ТАКИХ ЖІНОК!!! ОСЬ ТАК І ТРЕБА ,ПРЯМО В ЗУБИ НЕГІДНИКАМ....БАНДЕРА НАШ ГЕРОЙ !СИМВОЛ НЕЗЛАМНОСТІ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІІ !
Відповісти
ну то хай кине меценатського бабла. а не відрізняти волинський рух опору від галичан, які його знищували, то треба сидіти і рота тримати прикритим. до речі, чого фото не з кобилою?
Відповісти
Це мені нагадало праці Табачника про "галичан - не українців")), здається приблизний рівень)))
Відповісти
вам видніше як ви спец по табачніку. а історію свого краю та його справжніх героїв треба знати, або мовчати і не лізти на публіку.
Відповісти
Пані Тетяна - молодець, сильно сказано. СТЕПАН БАНДЕРА НАШ ГЕРОЙ, СЛАВА УКРАЇНІ!!!!




Відповісти
кому слава степану iвахиву чи бандери.
Відповісти
Якщо він твій герой, то вчепи його собі на стіну, а ще краще на лоб.
Відповісти
Цікаво хто герой в такого жида як ти?
Відповісти
Ідіот.
Відповісти
Питання до модератора сайту:
Читаю цих кілька коментарів до статті, половина з яких, несе приховану образу до автора (Т.Єремеєвої), чи це в Правилах сайту? Можливо їх би варто було видалити? А то виглядає так, що йде не обговорення питання по суті статті, а відбувається якийсь перехід на "особисте", або популяризацію своїх поглядів на зовсім інші питання.
Відповісти
Згідний з нею! Але хтось критикує її із-за фамілії, але не варто, тому що свій статус в області медицини, та має власну незалежну думку! Хто знає та співпрацює з нею той і підтвердить!
Відповісти
Хай поставить собі його біля своєї клініки за своє гроші олігарша.В неї перевірити зір 500 грн.
Відповісти
Давно вже пані Єремеєва такою "патріоткою" стала, чи вже шлях до політикуму прокладає?! У соцмережах їй вже і РАГС не такий і не потрібний, а не багато пані на себе бере?!
Відповісти
Справа не у "Тетянах" і не у "Степанах". Справа, як завжди – у фінансах. А в даний час у нашій державі цих фінансів не вистачає. І їх візьмуть із карманів людей. На мою думку, варто спроектувати кошти зараз у інше русло: допомогти тим – кому тяжче. Не зможе відкусити граніт із пам'ятника старентка бабуся, не купить він ліків дитині, не допоможе скаліченим воїнам. Ця проблема встановлення постамента лише відводить наш погляд від інших, які присутні у державі! Герої завжди лишаються у наших серцях і пам'яті, а живі люди поруч і їм наша увага потрібна!
Відповісти
Давно доведено, що вродлива жінка не завжди розумна! Якраз той випадок!!!
Відповісти
Пані Тетьяно вітаю Вас з прийдешніми святами.Дай Бог Вам і вашій родині доброго здоров*я і усяких гараздів.А ще вітаю і дякую за Вашу позицію.Так тонко,але відверто ви поставили багатьох депів на місце.Україна буде УКРАЇНСЬКОЮ!!!
Відповісти
Прекрасна жінка гарна розумна і сильна
Відповісти
більшість коментаторів і "співчуваючих" озлоблені на всіх і все. живуть тупо за принципом оспіваним ще вікою врадій - "колбаса чи ковбаса, аби вона була", не бачать далі власного носа і не мають іншого бажання, окрім як набити власні тельбухи. пані тетяна висловила свою позицію і зазирнула трохи далі короткозорих міщан-споживачів, які не визнають героїв, не мають авторитетів, окрім власної, а отже єдино-правильної думки.
Відповісти
Депутатів на фронт хай захищають україну
Відповісти
Заповідь Божу "не ліпити собі ідола", розумію, як те, що ця ліпнина, все-одно, з часом- впаде, матеріально( як сфінкс) і духовно( будуть інші люди, інші цінності). Щойно ж бачили ленінопади. ленінив собі ставила партія, за свої кошти. Я би, про постать, спосіб її увічнення, місце, кошти... - виніс на місцевий референдум,- срачу би не було. До автора статті, - ставтеся як завгодно, не змішуйте, лишень, з припіднятим нею питанням, аби не обілити-очорнити, скопом, громадську позицію автора і пам"ять провідника. Померлого її чоловіка- не згадуйте тут, не ліпіть усе ув одного сніговика. Виказуйте свою думку, для того й стаття. Позитивні, негативні судження, тим, хто в темі (ідеологічно, матеріально)- мають допомогти. Не той рівень, не референдум, прочитають- кому в очі влізло. Не пишіть анонімно, по-сталінськи, анонім- найбільша мерзота усіх часів і народів. І, після кожного свойого категоричного твердження, найправильнішого і наймудрішого у всесвіті, завжди дописую "Я, собі,- так думаю". МИРу нам.
Відповісти
Не робіть з Бандери - Леніна, це як на мене дуже влучно сказано!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні