«Під прикриттям децентралізації відбувається вимивання ресурсів», - Андрій Козюра

1
-3
«Під прикриттям децентралізації відбувається вимивання ресурсів», - Андрій Козюра
Луцькі депутати обурені перекладанням зобов’язань з державного бюджету на місцеві та просять внести зміни до закону про державну казну на 2017 рік.

Про це стало відомо 12 січня під час сесії Луцької міської ради.
Депутат Андрій Козюра зауважив, що 21 грудня у Верховній Раді було прийнято бюджетний пакет законів, які перекладають низку зобов’язань на органи місцевого самоврядування.

«Проаналізувавши ці зміни однозначно можна прийти до висновку, що зміни спрямовані на скорочення соціальних зобов’язань і перекладання фінансового тягаря на місцеві органи самоврядування», - наголосив обранець громади.

З його слів, у цьогорічному державному бюджеті не передбачені витрати на комунальні послуги в медичних, освітніх закладах, утримання організаційно-технічного персоналу у цих закладах, пільгове перевезення громадян.

«Під прикриттям децентралізації відбувається вимивання ресурсів, а це все свідчить ро централізацію влади», - додав Андрій Козюра.
Він запропонував звернутись до керівників парламентських фракцій з вимогою внести зміни до бюджету і повернути вказані зобов’язання державі.

Присутні у залі депутати колегу підтримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що кузяру ще не посадили інвестори за провал на Ковельській
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні