Укрпошта хоче інформувати про посилки смс-ками

6
2
Укрпошта хоче інформувати про посилки смс-ками
Українське державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" має намір оголосити тендер через систему публічних електронних держзакупівель ProZorro із закупівлі послуги передачі текстових (SMS) і інтерактивних повідомлень для інформування своїх клієнтів.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу підприємства на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Для того, щоб ефективно і своєчасно сповіщати клієнтів про надходження на їх адресу поштових відправлень, «Укрпошта» планує закупівлю послуги передачі текстових (SMS) і інтерактивних повідомлень», - повідомляє прес-служба.

Згідно з повідомленням, держпідприємство має намір 16 січня обговорити з потенційними постачальниками технічні вимоги послуги, оптимальну комерційну модель і фактори, які можуть вплинути на ціну закупівлі, а також умови і вимоги проведення тендеру через систему публічних електронних закупівель ProZorro.

Як повідомлялося раніше, «Укрпошта» має намір 17 січня провести зустріч з вітчизняними і міжнародними постачальниками систем супутникового контролю - GPS-моніторингу для оснащення свого транспортного парку, що складається з 3,6 тис. одиниць техніки. Запроваджуючи цю систему, «Укрпошта» планує ввести повноцінний контроль виконання маршрутів, досягти економії витрат і забезпечити максимальну надійність перевезень і поліпшення сервісу для клієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нєуже лі....
Відповісти
Ого яке "новшество"!
Відповісти
Краще б перестали красти посилки з Китаю. Задовбали вже.
Відповісти
а смс вже давно є!!!!!!!!
Відповісти
а ви те китайське г.о не замовляйте.
Відповісти
В нас продають те саме г...но тільки в рази дорожче,то чому ж не купити в Китаї.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні