Паркування в снігопад, сміттєзвалище і ремонт: плани мерії Володимира-Волинського

0
-5
Паркування в снігопад, сміттєзвалище і ремонт: плани мерії Володимира-Волинського
Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк анонсував перші кроки міської влади у 2017 році.

Про це йшлося під час брифінгу із представниками місцевих ЗМІ 10 січня, - повідомляє Буг.

Перше зауваження стосувалось очищення міста від снігу. Петро Саганюк доручив розробити положення, котре б забороняло паркуватись автомобілістам на узбіччі вулиць під час снігопадів. Мотивував таке рішення тим, що через автівки, комунальникам КП “Полігон” складно проводити роботи.

Ще одне питання порядку денного – розробка третьої карти сміттєзвалища міста. Саганюк повідомив, що проектно-кошторисна документація вже виготовлена, а загальна вартість робіт складе близько 12 мільйонів гривень. Тому анонсував доручення відповідним управлінням.

Мер додав, що на контролі потрібно тримати питання щодо ремонту вулиці Ковельської. Наразі міським посадовцям доручили дізнатись чи завершені роботи були здані та чи проведена оплата. Саганюк наголосив, що такий стан виконаних робіт його обурює і він планує надіслати листи у всі інстанції, що контролюють роботи та у правоохоронні органи.

Мер також відзначив, що у 2017-му році бюджет Володимира-Волинського буде сплачувати реверсну дотацію. Тобто кожні 10 днів із міського бюджету до державної казни перераховуватимуть 60 тисяч гривень. Таке рішення прийняли у зв’язку з тим, що в результаті децентралізації міста перевиконують власні бюджети та мають “надлишкові” кошти (на депозитах).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні