Волинським підприємцям, які не платять «мінімалку», пригрозили «радикальними методами»

3
0
Волинським підприємцям, які не платять «мінімалку», пригрозили «радикальними методами»
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик закликав підприємців не уникати виплати мінімальної заробітної плати на рівні 3200 гривень.

Про це йшлося під час оперативної наради у вівторок, 10 січня.

- Мораторій на перевірки не діє, коли ми говоримо про зарплату на рівні 3200 гривень і намагання бізнесу "перейти на 0,5 окладу", організовуючи при цьому повний робочий день. Це грубе порушення законодавства, - каже Гунчик.

У облдержадміністрації звернули увагу на недопущенні переведення працівників на неповний оклад. Попри заборону перевірок є простий спосіб їх провести, зазначає Володимир Гунчик.

- Пишеться відповідне звернення до прокурора. Викладається мотивація і підозора про злочин, порушується кримінальне провадження і -поліція залучає всі структри для термінової перевірки. Я не хотів би, щоб ми з вами в області створили такі прецеденти для бізнесу. Є радикальні фіскальні методи роботи. Я їх не сприймаю, хоч знаю, що це таке, - наголосив голова облдержадміністрації.

Разом із тим зауважив: готовий зустрічатися із представниками бізнесу й обговорювати проблемні питання, щоб забезпечити підприємцям підтримку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Настав час пригрозити владі. Підстав для цього предостатньо.
Відповісти
А ще б ЖКП пригрозили б,бо нічого не роблять а платити мусиш,ще й пеню нараховувати будуть
Відповісти
домайданились...дальше майданьте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні