--> Мільйон – на утримання, 400 тисяч – на відлов: скільки у Луцьку планують витратити на безпритульних тварин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мільйон – на утримання, 400 тисяч – на відлов: скільки у Луцьку планують витратити на безпритульних тварин

5
3
Мільйон – на утримання, 400 тисяч – на відлов: скільки у Луцьку планують витратити на безпритульних тварин
Майже півтора мільйона гривень у Луцьку планують витратити на безпритульних собак і котів у 2017 році.

Про це стало відомо 10 січня під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради.

Під час засідання комісії стало відомо, що КП «Ласка» планують виділити мільйон гривень на виплату зарплати працівникам. При цьому ще 400 тисяч гривень чиновники планують виділити департаменту житлово-комунального господарства на відлов безпритульних тварин.

Майже півмільйона гривень отримає те підприємство, яке погодиться відловлювати тварин на найкращих умовах і виграє тендер.
Така ситуація здивувала кількох депутатів.

Зокрема, Борис Смаль поцікавився, чому за наявності в місті комунального підприємства, яке займається відловом та утримуванням безпритульних тварин, мерія оголошує тендер на відлов.

«Виходить, що ми платимо спочатку зарплату працівникам «Ласки», а потім – тим же працівникам за їхню безпосередню роботу», - обурився Тарас Шляхтич.

Натомість директор комунального підприємства Богдана Новарчук пояснила, що мільйон гривень з міського бюджету виділяють лише на зарплату працівникам, а 400 тисяч – на бензин, шприци та медикаменти для відлову.

З її слів, тендер на відлов може виграти й інше підприємство, зокрема «Луцькспецкомунтранс», яке в такому разі ловитиме тварин і привозитиме їх у КП «Ласка».

Зі слів жінки, минулого року «Ласка» виграла тендер на відлов тварин, однак виділених 440 тисяч не вистачило – додаткові кошти довелось заробляти.

Зрештою, присутні погодились з тим, що систему виділення коштів на безпритульних тварин потрібно змінити, зокрема відразу виділяти кошти спеціальному підприємству і на утримання, і на відлов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може треба вже на дітей звернути увагу, дитячі садки , школи, а не на собак.
Відповісти
Так собаки ніде не дінуться- і увагу прийдеться звернути....І , погодьтеся, -це людська вина. що їх викидають на вулицю і вони стають бродячими. А у дітей є батьки...
Відповісти
гроші дали щоб одна сука добре жила
Відповісти
Знову є за що з турком на курортах закордонних завісати
Відповісти
АВО,СКІЛЬКИ КОШТІВ ВИДІЛЕНО НА ПРИДБАННЯ ЛІКІВ ОНКОХВОРИМ ДІТКАМ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні