--> Волинь: судитимуть трьох контрабандистів за амфетамін і «травичку» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинь: судитимуть трьох контрабандистів за амфетамін і «травичку»

0
0
Волинь: судитимуть трьох контрабандистів за амфетамін і «травичку»
Трьох волинян судитимуть за контрабанду наркотиків.

Волинська прокуратура скерувала до суду три обвинувальні акти про вчинення волинянами контрабанди наркотичних засобів та психотропних речовин, - повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

Увечері 24 червня 2016 року 34-річний мешканець селища Ратне, їдучи автомобілем марки «Фольксваген Пасат» з України у Республіку Польща через пункт пропуску «Ягодин», намагався перевезти через митний кордон України особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено, - канабіс.

В обідню пору 26 червня минулого року 27-річний мешканець Ковеля, слідуючи уже з Республіки Польща в Україну як пасажир автомобіля «Тойота», хотів незаконно перемістити через митний пост «Устилуг» три паперових згортка з канабісом та засіб для куріння цього наркотичного засобу.

Удень 25 липня 2016 року 32-річний мешканець Нововолинська – водій автомобіля марки «Ford Focus» - намагався перемістити з приховуванням від митного контролю через митний пост «Устилуг» наркотичний засіб бупренорфін та психотропну речовину – амфетамін.

Усім "наркодилерам" завадили перевезти свій "товар", усі три спроби контрабанди були припинені правоохоронцями.

У ході досудового розслідування обвинувачені щиро розкаялися у скоєному та в скорому часі постануть перед судом, який і визначить їм міру покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні