У відомої письменниці з Волині - поповнення

2
-7
У відомої письменниці з Волині - поповнення
Письменниця Жанна Куява поділилася сокровенним - вона стала мамою.

Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

"31 грудня, під новорічні салюти (ну, принаймні всі обідні салюти ми прийматимемо за свої))), о 13.20 народився на світ наш хлопчик!
Дякую Боженьку, Всесвіту, а особливо йому за те, що він обрав мене-нас саме тепер (бо кому, як не йому, знати, коли пора, а коли не пора?))), що дарував мені щастя виносити себе й народити, що протягом усіх 9-ти місяців довкола мене-нас відбувалися дива й чудеса. В які я твердо вірила й вірю. І ви вірте", - радіє Жанна.

Довідково:

Жанна Куява (25 січня 1980, с. Датинь Ратнівського району Волинської області) — українська журналістка, письменниця, літературний критик, екс-керівник кореспондентського пункту газети «Сім'я і дім» у Києві. Володар спецвідзнак літературного конкурсу «Коронація слова 2012», «Коронація слова 2014», дипломант «Коронації слова 2013». Член Національної спілки журналістів України. Член Національної спілки письменників України з березня 2015.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вперше чую таку відому письменицю !
Відповісти
зовсім нещодавно відкрила твори Жанни для себе. Чудова письменниця
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні