Відсутність таксі і дві ковдри на вагон: співачка екстримально добиралась із Луцька до Києва

11
6
Відсутність таксі і дві ковдри на вагон: співачка екстримально добиралась із Луцька до Києва
Співачка з Луцька розповіла, як на Різдво добиралась до Києва з багатьма перешкодами.

Про свої пригоди солістка гурту «Асса» Тетяна Власова написала на сторінці у Фейсбук.

Жінка розповіла, що почала викликати таксі ще за півтори години до потяга і весь час чула у відповідь: «машин на стоянках у нас немає». Зрештою, вирішила йти на вокзал пішки.

«Добре, що недалеко, але сумки, мороз – приємного мало. Грітися думкою про те, що живемо в 10 хвилинах від вокзалу, а не на іншому кінці Луцька. Дорогою зустріти багатьох майбутніх пасажирів київського поїзду, які теж ідуть пішки», - поділилась Тетяна Власова.

Втім, зі слів співачки, сюрпризи на цьому не завершились, адже зайшовши у вагон, з’ясувалось, що світла там немає. Коли ж за півгодини останнє таки з’явилось, стало зрозуміло, що вагон не опалюється. А далі – ще веселіше, бо на весь вагон знайшлось лише дві ковдри.


«Здивовано забрати собі одну з двох ковдр, які є на весь вагон, що не опалюється. Встигнути втекти до того, як розпочнеться бійка за другу ковдру. Замовити чай, вкритися ковдрою, читати книжку. Не втрачати почуття гумору і любові до людей. Приїхати в Київ і радіти справжній зимі, попри будь-що. Done», - завершила емоційний допис лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уявіть собі, якби в таких умовах їхав якийсь скептик, чи підпанок хамського походження, вимочений в капустяному розсолі? Скільки б тут було смороду, гніву на увесь світ, образ в усі адреси? А співачка - оптиміст, закохана в життя. З Різдвом Христовим! З новим Роком! З Новим щастям!
Відповісти
Вона що буха їхала ??? У Луцьку вночі TAXI як собак нерізаних.... Від них спати неможливо, особливо там де ця хероіня мешкає, на рахунок ковдр теж бухі фантазії, а вагон не опалюється чи майже не опалюється тільки з перепою мона не розібрати....
Відповісти
Одне ім"я Мойша і цим все сказано!
Відповісти
особисто намагався собі викликати таксі - безрезультатно!
Відповісти
телефонуй 828 . і дозвонитися можна і вони не підводять.
Відповісти
а мойша- і в африці МОЙША!
Відповісти
Історія- гуд! Цілком реальна. Сам в таке потрапляв... Та ще й таке, чесно кажучи. Питання в іншому - в луцькій журналістиці один "неліквід" працює? Вже нема куди ховатися від ваших кострубатих текстів!
Відповісти
екстрЕмально, грамотєї
Відповісти
А що за співачка така? Перший раз чую!
Відповісти
В мене та сама ситуація в брата поїзд в6.20а таксі викликала звечорау всіх фірмах трубку небрали то було 7.числа..просто жах...
Відповісти
Слабенько віриться. У 21-му столітті?.. Був у такій ситуації у 1993 році. Їхав потягом Ковель - Одеса в Одесу з приятелем. Було відрядження на 2 години роботи в так званій південній Пальмірі. На столику в купе в банці за ніч замерзли солені огірки. Ковбаса задубіла, що можна було використовувати замість бити. По недопитій пляшці горілки ходили "голки", що свідчило про початок її замерзання. Врятувалися тим, що лягли ніби то спати в дублянках, шапках і чоботях, накрившись матрацами. Назад повертались тим же потягом того ж дня 30 грудня. На Привозі купили провідниці смажену курку і шампанське і все владнали. Поверталися додому як в "тропіках".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні