--> Скільки лучани платять колядникам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки лучани платять колядникам

5
-1
Скільки лучани платять колядникам
Від 5 до 20 гривень – такою назвали середню вартість «подяки» колядникам лучани під час обговорення теми у соцмережі Фейсбук.

Уточнити цьогорічні розцінки вирішив волинський журналіст Іван Савич. «До проблем насущних: а по скільки ви колядникам даєте? Закинув малому 20-тку, але він якось дивно глянув на мене», – вирішив порадитися лучанин.


Думки лучан розійшлися: від мандаринок і цукерок до максимум 50 гривень. Уточняли: усе залежить від кількості колядників до якості виконання пісень.

«Я дала 20 грн і солодощі. І на мене також косо глянули...» – підтвердила ситуацію журналістка Анастасія Клімчук.

«Іван, блін не демпінгуй ціни!!! 5-10грн норма була того року» – заперечив Руслан Алієв.

«Ти курс бачив? Раніше давали 10 грн і можна було купити 2дол... А зараз за 20 грн 1 дол не купиш, або давай побільше, або не відкривай», – впевнений Ярослав Крищук.

«Про що Ви? Які гроші? Це що гроші ними керують? Керувати має ідея Різдво», – переконаний Олександр Коваль.

«Я даю печиво й цукерки. Принципово!» – підтримала таку позицію Олена Черенкова.

«Я даю гроші, коли файно співають і коли вертеп є. А так – горіхи, цукерки», – висловився директор департаменту інфраструктури Іван Мирка.

«5-10 . А більше – якщо гурт, готувались і гарно співали», – підтримав думку про «якість колядок» і помічник нардепа Мартиняка Олександр Пиза.

«5 грн./колядник», – така такса діє в помешканні громадського активіста Сергія Чурікова.

«Я 50 й цукерки, але в мене у дворі великий пес, коли колядники вийшли - були раді. Думаю, що в моєму випадку гроші були не ключовим фактором», – розповів найщедріший господар, журналіст Вадим Панафідін.

До слова, найбільше «лайків», що означають підтримку позиції, отримав коментар луцького депутата Миколи Собуцького, який запевнив, що дає колядникам по дві гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До слова, найбільше «лайків», що означають підтримку позиції, отримав коментар луцького депутата Миколи Собуцького, який запевнив, що дає колядникам по дві гривні.
і його дітям нехай дають по стільки ж !!!!!!!!!!!
Відповісти
І що з того. Вони цука звіщають благу вість чи бізнес колотять?
Відповісти
Що може дати пенсіонер? На фоні зубожіння держави ... Про які тарифи ви говорите?
Відповісти
що б ви робили без фейсбука, ото новину знайшли, йовбаки
Відповісти
ВСЕ ПЕРЕВОДИМО НА ГРОШІ , Я СВОЇМ СИНАМ ПОЯСНЮЮ ЩО ГРОШІ НЕ ЗАМІНЯТЬ ТОЇ РАДОСТІ ЯКУ НЕСЕ САМА КОЛЯДКА,АДЖЕ ЦЕ ЩЕ Й СПІЛКУВАННЯ ЗІ СВІТОМ А НЕ З КОМПЬЮТЕРОМ. ВОНИ ЗМАЙСТРУВАЛИ ЗІРКУ ВИВЧИЛИ НОВІ КОЛЯДКИ ,ЯКІ РЕПЕТИРУВАЛИ НЕ ОДИН ДЕНЬ ,ПОКОЛЯДУВАЛИ .НАСТУПНОГО ДНЯ КОЛЯДНИКИ ПРИЙШЛИ ДО НАС ПРОСПІВАЛИ НЕПОВНІСТЮ ОДНУ КОЛЯДКУ ВЗЯЛИ ТІЛЬКИ ГРОШІ ВІД ЦУКЕРОК ВІДМОВИЛИСЬ,СИНИ КАЖУТЬ А НАВІЩО Ж БУЛО НАМ СТАРАТИСЬ,ЯКЩО МОЖНА ВЗЯТИ ТІЛЬКИ ГРОШІ ОСОБЛИВО НЕ НАПРУЖУЮЧИСЬ, Я Ж ДО ЧОГО ВЕДУ НАПЕВНО МИ САМІ ВИННІ У ТОМУ ЩО КОЛЯДНИКИ ЗАЙШОВШИ В ХАТУ ЗНАЮТЬ ЗАСПІВАЮТЬ НЕ ЗАСПІВАЮТЬ ГРОШІ ВСЕ ОДНО МУСЯТЬ ДАТИ, МОЖЛИВО НЕ ВАРТО СПОНСОРУВАТИ ХАМСТВО І НЕБАЖАННЯ БУДИ ВІДПОВІДАЛЬНИМ НАВІТЬ ДО СПІВАННЯ ТАКИХ ПРОСТИХ КОЛЯДОК , НЕ ВАРТО ВСЕ ПЕРЕВОДИТИ У ГРОШІ






Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні