Що дарують на день народження екс-мерові Богдану Шибі

5
5
Що дарують на день народження екс-мерові Богдану Шибі
Богдан Шиба, який керував Луцьком у 2006-2010 роках, святкує день народження у другий день Різдва, 8 січня. Цього року він відзначає 55-річний ювілей.

Видання «Волинь24» розпитало ювіляра про подарунки, які отримує з нагоди особистого свята, яке співпало із визначним для християн днем.

«Як правило близькі дарують мені вишиванку, вже склалася така традиція. От і цього року вже отримав подарунок вранці син з невісткою презентували нову, оригінальну сорочку. Вони знають, які я маю і щоразу вибирають щось незвичайне, особливе», – розповів Богдан Шиба.

Завдяки такій традиції, чоловік має немалу колекцію вишиванок, хоча більшість з часом – передаровує.

«Із вишиванками я роблю як і з книгами. Люблю читати, багато літератури купую, але щоб вона не залежувалася, а приносила користь – після прочитання більшість книг роздаю. Так само і з вишитими сорочками. Зараз уже рідше, а, приміром, в 90-ті, коли часто їздили на різні мітинги та зібрання, брав з собою усі вишиванки, які мав, щоб вдягти інших учасників. Звісно, не всі поверталися назад. Але вважаю, що в тих вишиванок щаслива доля: вони потрапили до справжніх патріотів», – розповів іменинник.

Пригадав Богдан Шиба також давню традицію святкування дня народження, коли був на посаді міського голови.

«Замість того, щоб відзначати день народження, я організовував різдвяний благодійний концерт. І усім казав, щоб замість того, аби витрачатися мені на подарунок, давали пожертви. Потім ми збирали ті гроші, щось докладав і купували інструменти для музичних шкіл. Найперший такий подарунок із мого дня народження місту – це рояль для Палацу культури», – пригадав екс-мер.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не по-укропськи,люди навіть на колінах не просили.
Відповісти
Кому цей нафталін ще цікавий?
Відповісти
Васьці Богдан Шиба - приємна людина, ходить тільки пішки, за руку з усіма вітається, зупиниться, побалакає, не кривлячи душею. Досить ерудований, читаючий - напротивагу чиновникам.
Відповісти
Пане пересічний!Зараз в Шиби така доля!Правильно сказав Васька,що це_ нафталін!
Відповісти
раніше треба було з людьми вітатися і пішки ходити, а то як тільки виб*ється в пани, зразу землі під собою не чує. То всі чиновники такі, на жаль. Та все дуже скоро кінчається.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні