--> Звіт Гунчика, прокурора й тимчасової комісії: відомо, коли відбудеться сесія Волиньради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Звіт Гунчика, прокурора й тимчасової комісії: відомо, коли відбудеться сесія Волиньради

1
-3
Звіт Гунчика, прокурора й тимчасової комісії: відомо, коли відбудеться сесія Волиньради
Голова облради Ігор Палиця підписав розпорядження про скликання сесії.

Чергова 10-та сесія Волинської обласної ради відбудеться 2 лютого. Про це стало відомо у четвер, 5 січня.

Ігор Палиця, голова Волинської облради, підписав розпорядження про скликання сесії. У порядку денному - низка важливих питань. А першим волинські обранці планують заслухати звіт голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Нагадаємо, про намір почути звіт Володимира Гунчика щодо освоєння коштів регіональних програм під час останньої сесії заявило кілька обранців. Їх підтримав Ігор Палиця. Планувалося, що голова облдержадміністрації інформує про свою роботу 21-го грудня. Але сесію перенесли.

Згодом Володимир Гунчик повідомив, що готовий звітувати.

Крім цього, депутати прийматимуть рішення й щодо інших питань.
Зокрема, затвердження звіту з виконання Обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки, Обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки.

Заслухають й інформацію прокурора області Максима Киричука про стан злочинності в області, а також - звіт про роботу тимчасової контрольної комісії облради, що була створена для перевірки діяльності комунальних установ.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А обласний бюджет коли приймати будуть ті нероби? Вже час того голову облради зі своїм УКРОПом відправити на смітник історії! Нічого про громаду не думають і не роблять!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні