У Черкасах п’яні поліцейські побили чоловіка

0
-5
У Черкасах п’яні поліцейські побили чоловіка
Група нетверезих поліцейських побила мешканця Черкас. Це сталося в одному з розважальних закладів міста, пише Кореспондент.НЕТ із посиланням на видання vikka.ua.

Сім'я потерпілого боїться, що справу хочуть "зам'яти".

"У ніч з 28 на 29 грудня біля розважального комплексу шість нелюдів у стані алкогольного сп'яніння до ледь живого стану побили мого чоловіка Віталія Душку. Після корпоративу ми збиралися їхати додому. Сиділи з подругою у машині і чекали його, коли до нас підійшли двоє нетверезих чоловіків, представилися поліцейськими і почали приставати. Запам'ятала, що один з них назвав своє ім'я і прізвище - Володимир Приходько. Вони наполягали, щоб ми підвезли їх на машині, у якій ми сиділи. Або ж на їхній", - розповіла дружина постраждалого.

За її словами, у суперечку втрутився її чоловік, чим і викликав гнів поліцейських.

"Словесна "перепалка" переросла у бійку, вони накинулися на Віталіка. Покликали ще чотирьох. Вони почали просто бити його з криками, поки він не почав відключатися", - розповіла жінка.

Пізніше їй вдалося з'ясувати, що Володимир Приходько працює у поліції, а його брат Богдан, який також був причетний до інциденту, - колишній співробітник міліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні