У Луцьку діти загиблих Героїв робили з сіна янголів

0
0
У Луцьку діти загиблих Героїв робили з сіна янголів
У Луцьку в рамках мистецького проекту “Різдвяна майстерня” відбувся майстер-клас із виготовлення з сіна янголів та дідухів.

Янголиків виготовляли діти загиблих воїнів АТО, - повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Директор департаменту культури Тетяна Гнатів наголосила, що цьогоріч у Луцьку вперше 6 січня о 12 годині на Театральному майдані встановлять Різдвяного Дідуха - символа Різдвяних свят, достатку, миру й злагоди. Він стоятиме на головній площі міста до Водохреща.

Майстриня Наталя Довгалюк зауважила, що діти виготовляли янголів з сіна.

“Бог кожному з нас подарував свого янгола-охоронця. Як дитинка народжується, з першим її подихом, янгол спускається з неба і сідає на плече. Він все життя вас веде і охороняє. Однак, якщо ви робите погані вчинки, то він втрачає силу, тож вам необхідно бути чемними і вихованими”, - наголосила вона.

За її словами, у давнину наші пращури робили такі янголів і вішали їх вдома, клали у ліжечко до дитини. Вони були своєрідними оберегами.

Потому діти разом зі своїми мамами та бабусями почали виготовляти янголів та дідухів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні