«Хто його запросив до України за останні 10 років?» - Рабинович про Олександра Олеся

2
8
«Хто його запросив до України за останні 10 років?» - Рабинович про Олександра Олеся
Народний депутат від "Опоблоку" Вадим Рабинович осоромився в ефірі телеканалу "112 Україна".

Це сталося, коли він коментував новину про примусову ексгумації тіла українського поета Олександра Олеся у Празі, - повідомляє УНІАН.

"Чому, як тільки він помер, ми про нього (Олеся – УНІАН) заговорили? Хто його запросив до України за останні 10 років? Хто з них хоч раз розмовляв? Ніхто. Зате зараз вже хочуть заробити на перепохованні. Не треба перетворювати на спільне кладовище", - додав нардеп.

Фрагмент з курйозним коментарем з 41:50


Як відомо, олександ Олесь помер у 1944 році. За чеськими законами, після поховання родичі або друзі померлих повинні платити ренту за місце на цвинтарі у розмірі 20 тисяч чеських крон на 10 років (приблизно 20 тис. грн). За словами представників української громади, до недавнього часу ренту за могилу Олеся платив за власною ініціативою громадянин Чехії і виходець з України Володимир Михайлишин. Проте нещодавно Михайлишин помер, і тепер його син хоче поховати батька у могилі Олеся.

Нагадаємо, у Чехії ексгумували прах Олександра Олеся, бо «родичі не заплатили».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такий "розумни"єврей а так облажався. А в парламент це жидівське гівно може влізти. Украінці до влади ведуть негідників бездумно. Дякую що журналісти наголосили на невіглавстві потвори.
Відповісти
Вадик; зачем позориш нацию. Аяяяяй. Теперь никто за тебя не проголосует.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні