Луцькі полісмени затримали «на гарячому» крадіїв з драбиною

1
1
Луцькі полісмени затримали «на гарячому» крадіїв з драбиною
У Луцьку патрульні затримали підозрюваних у крадіжці "на гарячому".

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Луцька, на вулиці Гетьмана Мазепи, близько 19.00 години патрульні побачили двох осіб, що несли металеву драбину.

Поліцейські вирішили перевірити, адже професійне чуття підказувало, що тут може бути щось незаконне.

Так і виявилося: поспілкувавшись із громадянами, виявилося, що драбина крадена. В результаті підозрюваними займатимуться слідчі та встановлять усі обставини справи.
Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну смішно читати! По-перше, яке ще "ПРОРФЕСІЙНЕ" чуття? Звідки воно з'явилося в дітвори, котра лише три місяці навчалася "поліцейській справі" НА КУРСАХ і пів-року поїздила в машинах???
По-друге, ну несли алкаши драбину, ДЕ ЗЛОЧИН? "поспілкувавшись із громадянами, виявилося, що драбина крадена" - це типу не показали паспорт на драбину? А чи може взагалі самі зненацька розповіли, що її вкрали??? Ну брєд же повний! Ну пишіть же якось правдивіше, чи викладайте вже всю інформацію, а то "хтось десь шось колись накоїв"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні