Не відволікайте водія під час руху, - перевізник ображеній лучанці

2
2
Не відволікайте водія під час руху, - перевізник ображеній лучанці
Покарання луцького водія-грубіяна зійшлося до "персонального інструктажу", а лучанці, якій він нагрубіянив порадили не відволікати водіїв під час руху.

Водія, який нагрубіянив пасажирці, через те, що вона попросила його не розмовляти по телефону, не покарали. Натомість лучанці порадили не відволікати водія.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Olha Doroshenko.

"У мене на думці поділитися з Вами (особливо лучанами) відповіддю від міськради на моє звернення стосовно хамства водія маршрутки як реакції на прохання (ввічливе - якщо хтось не знайомий зі мною особисто) покласти слухавку під час руху", - пише жінка.

Лучанка обурилася відповіддю від міської ради, бо за її словами, відповіддю це назвати важко.

Але відповідь перевізника, взагалі шокувала жінку.
"Пасажири (зокрема, я) повинні робити зауваження водієві після зупинки (а якщо раптом ця зупинка буде в стовп чи кювет?), не відволікати водія під час руху тощо. А водій - уніманіє! - "обмежити та скоротити службові розмови по мобільному телефону". Обмежити! Нічо, шо це пряме порушення Правил дорожнього руху?! А особисті, значить, можна вести без обмежень?!", - обурюється лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а після зупинки тз давать люлей
Відповісти
Гриша, а твоя дитина там їхала? Маразм керівників...чи грошики давлять? Прошу Григоренка пояснити, чи це правильне, якщо правильне то для кого, рішення...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні