--> Розбійний напад на Волині: пенсіонера ледь не зарізали через гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розбійний напад на Волині: пенсіонера ледь не зарізали через гроші

0
5
Розбійний напад на Волині: пенсіонера ледь не зарізали через гроші
На Волині зловмисник проник до будинку 76-річного жителя села Мильці Старовижівського району та, погрожуючи ножем, вимагав у пенсіонера гроші.

Так, вчора, 2 січня, до співробітників Старовижівського відділення поліції звернувся 76-річний мешканець села Мильці цього ж району. Про це повідомляє ГУНП у Волинській області.

Пенсіонер розповів правоохоронцям, що ввечері цього ж дня, до його будинку зайшов незнайомий чоловік. Двері господи були не замкнені. Зловмисник, погрожуючи ножем, вимагав у потерпілого гроші.

Поліцейські оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 38-річний мешканець Нововолинська. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

«За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. З місця події вилучили знаряддя скоєння злочину, а саме ніж, яким затриманий погрожував потерпілому. Наразі, вирішується питання щодо обрання правопорушнику міри запобіжного заходу у вигляді арешту», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні