З картки зникли понад 15 тисяч гривень: волинянка стала жертвою шахраїв

0
2
З картки зникли понад 15 тисяч гривень: волинянка стала жертвою шахраїв
Шахраї зняли з кредитної картки волинянки 16 тисяч гривень.

Потерпіла ковельчанка розповідає, що на сайті «OLX» розмістила оголошення про продаж свого лижного костюма за ціною 1200 гривень, - повідомляє Район.Ковель.

В обідню пору на її мобільний номер подзвонив невідомий чоловік, який хотів купити костюм, ціна його повністю влаштовувала. З ним вона домовилась про всі умови, після чого на «мобілку» той надіслав смс-повідомлення, у якому вказав адресу, куди потрібно переслати костюм, а саме: місто Бровари, відділення «Нової пошти» № 1 та вказав ім’я.

Також з покупцем жінка домовилась про умови оплати товару. Покупець мав перерахувати всю суму на її банківську картку «Приватбанку», номер якої вона йому повідомила і на якій не було коштів.

Ввечері на мобільний номер потерпілої зателефонував невідомий чоловік, який назвався представником «Приватбанку» і повідомив, що переказ коштів здійснює юридична особа і для цього їй необхідно здійснити ряд операцій, на що вона погодилась. Після усіх виконаних нею дій з її кредитної картки шахрайським шляхом було знято 16 тисяч гривень.

За цим фактом Ковельським відділом Національної поліції відкрито кримінальне провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні