На кабріолеті і з гранатометом: Луцьком каталися небезпечні мажори

12
18
На кабріолеті і з гранатометом: Луцьком каталися небезпечні мажори
У Луцьку на автозаправці біля гіпермаркету "Там Там" знайшли частину гранатомета.

У неділю, 1 січня, у Луцьку очевидці помітили кабріолет Фіат, біля якого лежав тубус від гранатомета РПГ-40, - повідомляє власкор "Волинь24".

Виявилось, хлопці заїхали на заправку, аби поміняти колесо у своєї "незимової" автівки і вийняли тубус, поклавши його просто на землю.

Очевидці це помітили і викликали на місце пригоди поліцію. Тубус, на щастя, виявився небойовим.

Як зазначають експерти, частина гранатомета є одноразовою, проте її можна переробити у робочу.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка розбиратиметься з тим, звідки молодики взяли "цяцьку" і навіщо возили її з собою.

До слова, протокол про подію хлопці підписувати відмовилися.



Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Малолетні бурштинщики в край подуріли
Відповісти
Та ладно, чого зразу подуріли, пацани собі гарцювали на кабріо і тут випадково в них випав гранатомет, тут нічого такого...просто Луцьк
Відповісти
Як добре, що громадяни нарешті свідомі і коли бачать не правомірні вчинки викликають поліцію. Згадайте відео де у Харькові волонтерша ходила з РПГ і ніхто нічого не казав.
Відповісти
по перше рпг 40 була за часів 2ї світовоі і вона зовсім не схожа не це що знайшли, по друге це одноразова цяцька, яка після пострілу вважається іграшкою, по третє її не можливо використати, а тим більше переробити на другий постріл. після першого пострілу її максимум можна повісити на стіну в якості макета!!! Шкода що людям в голови можна запихнути будь яке гавно!!!
Відповісти
На фото РПГ-22
Відповісти
Брехня,що поліцію викликали свідомі.Поліція їхала за ними.Вони(кабріолет)завернули на заправку ВОГ ,а патруль знаними -там їх і накрили.
Відповісти
ето луцк детка
Відповісти
Дід мороз вже не той (
Відповісти
Взагалі, то це РПГ-22, і стріляний окрім як на іграшку ні на що не годиться. Друге питання навіщо його возити з собою в автомобілі?
Відповісти
Хлопців одразу призвати у ЗСУ і направити в АТО. Там вони вдосталь награються.
Відповісти
Правильно зробили, що відмовились підписувати!
Відповісти
Эт величайшая глупость не подписывать протокол.Обычно все на эмоциях, заведенные. завтра они увидят что написали глупости, сядут и перепишут протокол как надо,обвиняемые получат срок, если же протокол обвиняемым подписан, то переписать не получится и адвокат сможет помочь. Другое дело, у меня было, что пишут протокол и не дают подписать а пытаются оформить что я типа отказался подписывать.Надо подписать каждый лист, поставить дату и время подписания и время события, это важно, почеркать пустые и подозрительно большие пробелы, потом дописать:.В след раз расскажу что же именно надо дописывать в протокол
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні