Жахлива ДТП в одному з райцентрів Волині: загинуло двоє чоловіків

0
-1
Жахлива ДТП в одному з райцентрів Волині: загинуло двоє чоловіків
В одному з районних центрів Волині в аварії загинуло двоє чоловіків.

Трагедія сталася сьогодні, близько 7:30 год. на вулиці Ковельській у Камені-Каширському, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Позашляховик «КІА Соренто» врізався в електроопору. Внаслідок зіткнення водій та пасажир транспортного засобу загинули на місці, ще одного пасажира позашляховика госпіталізували. Правоохоронці з'ясовують усі обставини пригоди.

Поліцейські встановили, що водій транспортного засобу, 35-річний мешканець райцентру, ймовірно, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою.

Ще один пасажир легковика, 34-річний мешканець Каменя-Каширського, отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення неврології районної лікарні. Медики діагностували у потерпілого, зокрема, політравму, закриту черепно-мозкову травму.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.

Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні