Столичні медики безкоштовно лікуватимуть лучанку, яка отримала опіки після епіляції

0
8
Столичні медики безкоштовно лікуватимуть лучанку, яка отримала опіки після епіляції
Київські медики, дізнавшись про проблему лучанки, яка замість епіляції отримала опіки ніг через непрофесійність майстрині, вирішили їй допомогти. Аби у жінки швидше загоїлися рани, вони запропонували свою безплатну допомогу.

Про це повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, 29-го грудня Інформаційне агентство Волинські Новини опублікувало статтю про те, що лучанка отримала опіки ніг під час лазерної епіляції в Луцьку. Замість того, щоб насолоджуватися омріяною красою, дівчині потрібно лікуватися щонайменше півроку. Центр лазерної косметології «Лазерхауз» відмовляється виплатити компенсацію постраждалій за фізичну та моральну шкоду. Відомо й те, що горе-майстра звільнили з роботи.

«Экономия на лазерной эпиляции заканчивается всегда плохо! Дорогие девушки, советую прочитать статью. p.s. Пострадавшую мы готовы лечить бесплатно с помощью лазерной технологии COOLASER», - лишила допис на своїй сторінці у Facebook лікар естетичної медицини і лазерних технологій Марія Тріфонова. Вона рекомендувала до співпраці колегу з Луцька - дипломованого косметолога-естетиста Оксану Коротку.


Пані Оксана підтвердила ІА Волинські Новини, що готова надати безплатну допомогу, а при потребі, постраждалу можуть оглянути спеціалісти у Києві.

«Нас сколихнула ця історія. Дуже шкода, що дівчина постраждала, адже вона йшла за красою, а отримала неприємності. Тому, ми хочемо їй допомогти з безплатним лікуванням за допомогою сучасних методів та препаратів, адже в неї не звичайний опік, а лазерний. На щастя, з подібним ми раніше не зустрічалися в Луцьку, хоча в Києві такі випадки непоодинокі. Зазвичай вдається успішно вилікувати опіки, щоб не лишилося жодних слідів», - пояснює Оксана Коротка.

Така звістка стала приємною несподіванкою для лучанки.

«Дякую журналістам, які не лишилися осторонь моєї проблеми, і небайдужим людям», - подякувала постраждала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні