Під час свят нацгвардійці охоронятимуть лучан у посиленому режимі

0
-2
Під час свят нацгвардійці охоронятимуть лучан у посиленому режимі
Під час новорічних і різдвяних свят нацгвардійці охоронятимуть лучан у посиленому режимі.

Охорону громадського порядку в місті здійснюватимуть спільні піші маршрути військовослужбовців та працівників Нацполіції, а також самостійні наряди військових, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«Національна гвардія України і патрульні підрозділи будуть єдиною правоохоронною складовою на вулицях під час масових заходів. Фактор візуалізації правоохоронців на цих заходах буде стримуючою системою для правопорушників», – сказав командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

У період новорічно-різдвяних свят посилено патрулюватиме місто і Громадське формування «Варта порядку», повідомили у прес-службі ГФ.

Згідно спільного наказу управління Національної поліції і Громадського формування «Варта порядку», у ніч проти 1 січня 20 вартівців заступають на службу, яку нестимуть з 22.00 до 6.00. Також посилені патрулі працюватимуть з 7 на 8 та з 13 на 14 січня.

Окремо буде посилена група швидкого реагування, яка несе службу цілодобово.

"Завдання нарядів, – пояснює старший групи Володимир Литвинчук, – полягає не тільки у своєчасному реагуванні на тривожні повідомлення, а й виїзди на сигнали громадян, які надходять на гарячу лінію «Варти» порядку – 20-03-02 та й в цілому забезпечення громадського порядку в місті".

"Головне – прибути на місце події за лічені хвилини та вжити необхідних заходів для пошуку і затримання правопорушників", - додає він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні