У Луцьку відкрили спеціальний відділ по роботі з бійцями АТО

0
-4
У Луцьку відкрили спеціальний відділ по роботі з бійцями АТО
У департаменті соціальної політики Луцької міської ради презентували відділ, який займатиметься роботою з учасниками АТО та членами їхніх родин. Відділ повноцінно запрацює вже із 3 січня.

Відділ показали громадськості 30 грудня, - повідомляє ВолиньPost.

Директор департаменту соціальної політики Тетяна Книш зазначила, що у Луцьку є понад 1000 учасників АТО. Тож відділ із 2 кабінетів працюватиме у форматі єдиного вікна, куди учасники АТО зможуть звернутися за консультаціями і не чекати у загальній черзі.

Тут бійцям роз’яснюватимуть питання щодо оформлення документів, отримання пільг та надаватимуть різноманітні консультації. За словами заступника міського голови Сергія Григоренка, юристи зможуть надавати базовий юридичний супровід у судах.

Григоренко додав, що відділ відкрили у рамках реалізації міської Програми із підтримки мобілізованих, демобілізованих, контрактників, добровольців та родин загиблих.

У рамках програми цьогоріч запланували ще низку заходів, зокрема закупівлю 100 путівок для бійців та їхніх родин та відшкодування за ліки. Планують також випустити брошуру, у якій будуть детально розписані права військовослужбовців, які належать до перелічених категорій. Загалом на ці заходи, оплату праці працівників центру та путівки передбачено 6 мільйонів гривень у міському бюджеті.

У відділі працюватиме 4 спеціалісти та 2 юристи. У департаменті зазначили, що будуть готові приймати учасників АТО вже з 3 січня.
Теги: ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні