--> У Луцьку водій вигнав з маршрутки жінку з чотиримісячною дитиною | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку водій вигнав з маршрутки жінку з чотиримісячною дитиною

4
-6
У Луцьку водій вигнав з маршрутки жінку з чотиримісячною дитиною
У Луцьку водій маршрутки №9 висадив жінку з чотиримісячною донечкою з коляскою.

Про це розповіла лучанка Ірина Інформаційному агентству Волинські новини.

У п'ятницю, 29-го грудня, вона разом із чотиримісячною донечкою, яка перебувала у дитячому візку, та дванадцятирічним сином, сіла у маршрутний автобус №9 поблизу кінцевої зупинки у мікрорайоні ЛПЗ.

Вона розмістилася у кінці салону, не заважаючи пасажирам, яких тоді налічувалося до п’яти осіб. Втім, водій автобуса сказав, що «з колясками та собаками місце в багажному отсєкові тролейбуса» та, не взявши грошей за проїзд і принизивши перед іншими пасажирами, висадив жінку з автобуса.

Отже, їй довелося вийти з автобуса та чекати на тролейбус. Лучанка повідомила про цей інцидент у групу оперативного реагування «15-80».

Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк повідомив, що потрібно, аби жінка написала заяву, на яку відреагують відповідно до чинного законодавства. Якщо ж вона справді звернулася у групу оперативного реагування, повідомлення, з його слів, передадуть в управління.

Якщо факт, який описує лучанка, підтвердиться, начальник управління транспорту та зв’язку пообіцяв, що з перевізником розбиратимуться відповідно до чинного законодавства.

Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водій -бидло. Пасажири які були в мвршрутці і не підтримали жінку з дітьмт байдужі тварини. Принаймі можна було запропонувати бути свідком. Люди давайте боротися за свою гідність і підтримувати один одного в подібних ситуаціях. Змінювати краіну маємо ми пеоесічні кожен на своєму місці.
Відповісти
Понабирали бидлоття неотесане на роботу!!! Ще й підвищувати плату хочуть!!!Це доплата за хамство!!!
Відповісти
Ірина, не дивуйте, той водій виріс в калясці з собаками у багажному відділені. Бидло є бидло!
Відповісти
Так їй тільки залишилось з 4 місячною дитиною бігати писати заяви
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні