На новорічні свята ПриватБанк працює в онлайн-режимі

0
6
На новорічні свята ПриватБанк працює в онлайн-режимі
Українці під час улюблених новорічно-різдвяних свят можуть не лише відпочивати, а й користуватися всіма сервісами ПриватБанку, бо установа працює для клієнтів в онлайн-режимі.

Без вихідних і перерв, традиційно - 24/7/365. За номером 3700 безплатно з номерів мобільних операторів клієнти можуть оперативно та цілодобово одержати консультації і вирішити питання, які стосуються банківських послуг та продуктів ПриватБанку.

Банк працює за таким графіком:
30 грудня 2016 р. - усі відділення працюють у стандартному режимі зі звичайною тривалістю робочого дня.

31 грудня 2016 р. - працюють тільки ті відділення, які в стандартному режимі працюють по суботах. Усі інші відділення не працюють. Режим роботи працюючих відділень 31.12.2016 р. скорочується на годину.

1 січня 2017 р. - усі відділення банку не працюють.

2 січня 2017 р. - відділення банку не працюють.

3 - 6 січня 2017 р. - усі відділення працюють у стандартному режимі. 06.01.2017 р. тривалість робочого дня скорочується на годину. Режим роботи відділень скорочується на годину.

7 січня 2017 р. - всі відділення банку не працюють.

8 січня 2017 р. - працюють тільки відділення, в яких затверджений графік роботи з робочою неділею.

9 січня 2017 р. - працюють тільки відділення зі стандартним робочим днем у суботу. Відділення, для яких субота встановлена неробочим днем відповідно до стандартного графіку, - не працюють.

“Ми працюємо для Вас щодня та раді, що Ви є нашими клієнтами. Щиро вітаю всіх волинян з новорічно-різдвяними святами! Хоч рік був нелегким, але завершується для всіх нас із приємними новинами, бо всенародну довіру та визнання найвищої якості обслуговування клієнтів підтвердив авторитетний міжнародний журнал “The Banker”.

За підсумками роботи 2016 року редакція назвала ПриватБанк найкращим у державі. В багатьох регіонах впевнено виборов першість у конкурсі “Народний Бренд”.Міжнародна платіжна система Visa визнала український ПриватБанк одним з кращих у світі банків за якістю обслуговування банківських карток”, - розповідає директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Протягом святкових днів без вихідних для всіх клієнтів працюватиме сервіс Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, за допомогою яких можна буде оплатити рахунок, купити квиток на транспорт, отримати чи відправити переказ, поповнити депозитний рахунок чи рахунок мобільного оператора та здійснити інші послуги.
Скористатися популярними послугами та сервісами (перекази, платежі, погашення кредитів та інше) можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна дізнатись на сайті.

Корпоративні клієнти ПриватБанку, в тому числі державні підприємства та компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 і в будь-якій точці України та світу і через персональних банкірів, і за допомогою онлайн-банку Приват24. Отримати доступ до рахунків можна через мобільний додаток Приват24 Business.

Одержати всі необхідні послуги: перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги - можна в будь-який час доби й через 200 банкоматів і понад 330 терміналів ПриватБанку у Волинській області. Їхні адреси можна дізнатись на сайті privatbank.ua/map/ .Також ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів).

Також у передноворічний період банк перейшов на окремий посилений графік інкасації банкоматів та терміналів самообслуговування, щоб забезпечити доступ до готівки для всіх клієнтів у повному обсязі.

“Від імені нашого великого та дружнього колективу вітаю всіх волинян із прийдешніми святами і бажаю хай Ваші домівки повняться колами добра та щастя та в них панує невимовна радість, завжди буде добробут і оселиться достаток.

Щоб справжня любов і взаємоповага, мудрість та міцне козацьке здоров’я були в кожній волинській родині. А різдвяна казка та Ісус у яслях вселять нам незламну віру в світле життя та добре диво.

Щоб у кожен дім прийшла гарна звістка і бажаю хай у кожній родині буде мир, добробут і спокій.
Щоденно лідер банківського ринку України - ПриватБанк працює для Вас, вносить велику лепту в розвиток регіональної економіки.

Тож бажаємо процвітання нашій Волині, великих здобутків у всіх сферах та галузях, бо ми робимо спільну справу - разом день за днем пишемо нову сторінку історії Волині і якою вона буде залежить від кожного з нас, наших старань і відповідальності”, - додає директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні