«Це сталось з необережності», - у луцькому садку прокоментували подряпану шию дитини

5
-1
«Це сталось з необережності», - у луцькому садку прокоментували подряпану шию дитини
Завідуюча луцьким дитсадком №22 розповіла, що дитина отримала подряпину через необережність і зроблено це було ненавмисно.

Про це керівник ДНЗ №22 Ірина Сернавська розповіла в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, лучанин Сергій Ліщинський поскаржився на агресію виховательки щодо його 5-річного сина. Останній отримав подряпину на шиї від рук виховательки середньої групи Ольги Добродій.

Журналістам очільниця дитсадка пояснила, що інцидент вичерпаний.
«Інцидент вже вичерпано, а батько з вихователькою порозумілись», - розповіла Ірина Сернавська.

З її слів, подряпина на шиї дитини з’явилась через необережність.
«Вихователь не тягнув дитину. Просто хлопчик заліз під ялинку і його потрібно було звідти дістати. Вихователька подряпала його ненавмисно», - додала Ірина Сернавська.

Батько постраждалого хлопчика Сергій Ліщинський теж запевнив, що порозумівся з адміністрацією ДНЗ.

«Був дуже вражений, що так оперативно вирішилася проблема. Вранці, коли прийшли в садочок, там вже був депутат Микола Романюк. З вихователем порозумілися. Вона сказала, що це було випадково. Я повірив у її щирість. Також мене запевнили, що такого більше не повториться», - розповів в ексклюзивному коментарі «Волинь24» чоловік.

«Інцидент вичерпаний. Мені пообіцяли, що буде проведене розслідування в ДНЗ", - прокоментував батько хлопчика.
Теги: освіта, днз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завідувач дитячого садка не Сернавська, а Сарнавська Ірина Сергіївна...
Відповісти
Взагалі то дитину витягують з під ялинки за руки або за ноги,але ж не за шию!Це явне перевищення службових обовязків! І це факт!
Відповісти
Я все можу зрозуміти, сама мама. І цей тваринний страх за свою дитину, і гнів. Але перед тим, як когось обливати брудом на весь інтернет, я би поговорила, як мінімум і спробувала розібратися, як максимум..
Немає причин не вірити дитині, але завжди є шанс на дитячу фантазію, в яку він сам вірить, шанс на випадковість, яка трактується невірно через попередній досвід чи якусь неприязнь.
І я вірю своєму сину, але коли він сказав, що його бив хлопчик з групи, я не робила висновків, поки не поговорила з вихователем. Як це "не було можливості". Ви, тату, не маєте телефона постійної виховательки вашої дитини?
І ще: якщо це не перший випадок, а дитина і досі в тій групі, то ви, тату або таки мали підстави не зовсім вірити своїй дитині, або вірили сину на всі сто і все одно вели його щоранку в ту саму групу!
Ви самі собі суперечите і наламали "дров". Постраждали всі: дитина, ви вихователь. Бо спочатку ситуацію затягнули, а потім занадто різко її "розкачали".
Відповісти
Хіба батьки не знають яка у них дитина, а виховання найперше починається з сімі


Відповісти
Хіба батьки не знають яка у них дитина, а виховання найперше починається з сімі


Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні