Якщо Олійника засудять, завтра з поліцейських ніхто не вийде на службу, - Фацевич

4
-5
Якщо Олійника засудять, завтра з поліцейських ніхто не вийде на службу, - Фацевич
Керівник патрульної служби МВС, заступник голови Нацполіції, лучанин Олександр Фацевич, не вважає винним патрульного Сергія Олійника, який під час затримання смертельно поранив пасажира автомобіля.

Натомість прокуратура вимагає для Олійника довічного ув'язнення, - повідомляє сайт Української Асоціації власників зброї.

«Він мав швидко прийняти рішення. Шкода, що загинув невинний хлопець. Але говорити, що це умисне вбивство – не можна. Якби патрульні відпустили цю машину, а вона вбила когось із перехожих, народ розіп'яв би поліцейських, які бездіяли. На відео видно, наскільки емоційною була гонитва. Чути і матюки, і попередження. Але Олійник не вбивця. Він виконував свій обов'язок – захищав своє життя, напарника й нас із вами», – заявив Фацевич.



Якщо суд винесе вирок Олійнику про довічне ув'язнення, це негативно вплине на роботу поліцейських, вважає голова патрульної служби.

«Якщо Олійнику дадуть довічне, наступного дня всі поліцейські скажуть: виходити не будемо, стріляти не будемо. І вони матимуть рацію».

Якщо Олійнику дадуть довічне, завтра поліцейські скажуть: виходити не будемо» - Фацевич

Нагадаємо, що в лютому цього року під час нічного переслідування у столиці патрульний Сергій Олійник застрелив пасажира BMW, 17–річного Михайла Медведєва. Прокуратура називає це умисним вбивством. Вимагає для Олійника довічного ув'язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за погрози суду? Має бути звільнений безперечно
Відповісти
Ви що в сосну вдарились?... Звільнити однозначно, він був на службі і виконував свій обов'язок.
Відповісти
В "сосну вдарились якраз такі як "Валерій" і йому подібні офіційні і "неофіційні" особи, тобто так звані "громадські " діячі. Зрозуміти цю ситуацію вони зможуть лише на своєму власному прикладі: коли не дай бог на місці ні в чому невинного покійного потерпілого буде їх дитина. Але для кого я це пишу?. Адекватні люди все і так розуміють, а неадекватним...
Відповісти
Олійник і Фацевич! Ми вас підтримуємо!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні