Луцькі «Богдани» будуть їздити по Полтаві

0
0
Луцькі «Богдани» будуть їздити по Полтаві
Днями до Полтави поставили перший з п’яти нових тролейбусів «Богдан», куплених за 24,5 млн грн.

Про це повідомляє видання Полтавщина.

У Полтаві з’явився перший тролейбус «Богдан» з тих п’яти, які КП «Полтаваелектроавтотранс» закупив за 24,5 млн грн. Фото тролейбусу на території депо по вул. Степана Халтуріна опублікували у групі «Пасажирський транспорт Полтавщини» Вконтакте.

Щоб дізнатися, коли постачальник привезе інші чотири тролейбуси, «Полтавщина» зв’язалася із начальник «Полтаваелектроавтотрансу» Євгенієм Зайцевим.

"Я не буду коментувати чутки, — відповів Зайцев. — Звертайтеся до прес-служби. Вона направить вас до мене і я відповім. Єдине, що можу сказати: вони ще не все поставили нам, що мають. До кінця року обіцяють дати дві машини".

Нагадаємо, закупівлю п’яти нових тролейбусів міський голова Полтави Олександр Мамай анонсував у липні цього року. Він обіцяв, що їх поставлять до кінця року і одразу сказав, що це будуть «Богдани». Відповідний тендер оголосили 2 серпня. На нього заявились троє учасників, але переможцем став обіцяний луцький «Богдан Моторс».

Дарина СИНИЦЬКА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні