--> «Я повертаюсь в бізнес», - директор «Автопарксервісу» розповів, чому звільняється | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я повертаюсь в бізнес», - директор «Автопарксервісу» розповів, чому звільняється

2
0
«Я повертаюсь в бізнес», - директор «Автопарксервісу» розповів, чому звільняється
Директор комунального підприємства «Авопарксервіс» Олександр Мартинюк залишає посаду. Своє звільнення він пояснює бажанням повернутись до бізнесу.

Про це вже екс-очільник комунального підприємства розповів в коментарі «Волинь24».

«Мене покликали в приватний бізнес. Все-таки я звідти прийшов і туди ж хочу повернутись. Хочу відновити свою юридичну практику», - пояснив чоловік.

Він запевнив, що звільнення після майже двох років роботи непов’язане з критикою з боку депутатів, мовляв його контракт завершився 30 листопада і ще місяць він працює лише для того, щоб завершити усі справи та подати звіти.

Нагадаємо, розкритикував роботу Олександра Мартинюка свого часу депутат Андрій Козюра. Зокрема, його звинуватили у зневазі до обранців громади.

«Тяжко вести діяльність в сфері комунального господарства, бо є багато порадників-теоретиків, а практиків, які могли б дійсно допомогти, на жаль, дуже мало. А в приватному бізнесі ми відповідаємо за свої вчинки і можемо мати своє бачення», - додає екс-директор «Автопарксервісу».

Окрім цього, чоловік відкидає звинувачення у тому, що цьогоріч підприємство майже не отримало прибутку. Він пояснює, що у 2015 році «Автопарксервіс» заробило 76 тисяч гривень, а у 2016 – лише 18 через те, що цього року держава перестала компенсовувати витрати на заробітну плату мобілізованих працівників, а це – 60 тисяч гривень.

Нагадаємо, рішення про звільнення Олександр Мартинюк оголосив 28 грудня під час сесії Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там повна жо...а буде.., чувак спригує бо знає, що з настувного року мінімалку підвищують в два рази, а бабла і так не хватало..., нехай Козюра іде працювати, покаже на що він здатен....
Відповісти
Козюра- один з найнебезпечніших ворогів міста. Цинічний юридично підкований"буратіно",вирішує питання будівництва об"єктів, які знищують Луцьк, ліквідують заповідник... Ні на що добре ЦЕ не здатен... "інвестор".... Але в команді з мером, в бізнесі його сім"ї. Голова комісії з архітектури(!)- -(організатор і натхненник афери з Буратіно!!!!)- курує архітекторами! Шкідник, який поки що не отримав гідної "оцінки" громади.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні