--> На Волині зловили росіянина, який намагався втекти до Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині зловили росіянина, який намагався втекти до Польщі

0
5
На Волині зловили росіянина, який намагався втекти до Польщі
Прикордонники Львівського загону в рамках взаємодії з представниками Національної поліції не допустили незаконного перетину кордону громадянином Росії.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Про невідомого, який з’явився у прикордонні та розпитував як перетнути кордон поза пунктами пропуску, правоохоронцям повідомили місцеві жителі.

Для перевірки інформації та пошуку ймовірного порушника було вислано групу реагування. В результаті пошукових заходів на околиці н. п. Устилуг, за кілька десятків метрів від кордону, охоронці кордону затримали чоловіка. При собі він мав закордонний паспорт громадянина Російської Федерації.

Затриманого доставлено у відділ прикордонної служби для складання адміністративно-процесуальних документів за ч.1 ст. 204-1, КУпАП. (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Для з’ясування обставин та мети незаконної подорожі громадянина РФ затримано терміном на 3 доби. Справу скеровано до суду.
Теги: нелегали
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні