За відмову від хабара луцьким патрульним дають вихідні і премії

0
5
За відмову від хабара луцьким патрульним дають вихідні і премії
Для патрульних поліцейських, які відмовляються від хабара дають заохочення у вигляді премій чи вихідних.

Про це в ефірі телеканалу «Нова Волинь» розповів заступник начальника Управління патрульної поліції в Луцьку Роман Буховець.

«Щоб докорінно змінити цю систему потрібно років три-п’ять років. І це все залежить від людей. Якщо вони перестануть давати хабарі, то набагато легше буде змінити не лише систему, але й суспільство», - зазначив він.

Посадовець також розповів, що патрульним тричі пропонували хабарі. Щоразу вони викликали службу, фіксували це, а людей, які пропонували гроші, карали.

«Взагалі це нормально відмовлятися, бо ми прийшли щоб змінювати. Але патрульним, які відмовляються від хабарів - ми їм виписуємо премію або даємо вихідний день. Щоб всі, в тому числі наші підлеглі бачили, що краще відмовитися від грошей і мати чисту совість й мундир, ніж взяти тисячу-дві-три, які пропонують, і тебе ганьбою виженуть», - розповів Роман Буховець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні