Капітальний ремонт: у ковельській лікарні оновили приймальне відділення

0
-6
Капітальний ремонт: у ковельській лікарні оновили приймальне відділення
У ЦРЛ Ковельського МТМО відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого приймального відділення.

Після реконструкції приміщень та встановлення новітнього обладнання тут створені усі умови для первинного обстеження пацієнтів, - повідомляє секретар ковельської міської ради Віра Федосюк.

На реалізацію цього важливого проекту з бюджету міста було виділено понад 1 мільйон гривень. Аби відділення відповідало сучасним стандартам, керівники медустанови перед початком робіт вивчили досвід інших лікарень, спілкувались з фахівцями та долучили власний досвід.

Головний лікар Олег Самчук МТМО розповідає, що приймальне відділення давно потребувало проведення капітального ремонту та оснащення новим медичним устаткуванням.

Нині тут облаштовано діагностичну палату, де проводитиметься УЗД, експрес-аналіз цукру крові. Зали для прийому пацієнтів та реанімаційний, маніпуляційна, ординаторська та санвузол також відповідають високому рівню. Придбано хірургічну лампу для нескладних операцій та іншу необхідну апаратуру.

«Якщо нещодавно оновлені отоларингологічне та хірургічне відділення потребують вдосконалення, то у приймальному продумано все до найменших дрібниць. Адже, це - обличчя лікарні. На мою думку, робота фахівців щойно оновленого відділення є чи не найважчою у медичній установі. Отож, вони як ніхто інший, заслуговують на те, щоб працювати у комфортних умовах».

Міський голова Олег Кіндер, в свою чергу, наголосив, що влада робить усе можливе, щоб медичні заклади відповідали вимогам часу, а пацієнти мали змогу лікуватися у хороших умовах та за допомогою найсучаснішого обладнання.

Він запевнив, що й надалі спрямовуватимуться кошти на модернізацію і ремонт закладів охорони здоров’я Ковеля.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні