--> За два роки шість тисяч росіян попросили українського громадянства | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За два роки шість тисяч росіян попросили українського громадянства

1
9
За два роки шість тисяч росіян попросили українського громадянства
Україна видала паспорт свого громадянства 6,261 тис. росіян у період з 2014-го до 2016 року, повідомив у Facebook брат нардепа Мустафи Найєма - Масі, який займається адвокатською діяльністю, - пише Кореспондент.НЕТ.

"Займаючись одним клієнтом, вирішив уточнити, скільки громадян РФ отримали громадянство України з 2014-го до 2016 року. За спрощеним порядком громадянство України отримав 6261 громадянин РФ. Указом президента - 357 громадян РФ", - написав Найєм у Facebook.

Зазначимо, у січні цього року у Федеральній міграційній службі Росії заявили, що за два роки російське громадянство отримали 100 тис. українців.

Раніше повідомлялося, що з початку 2016 року політичного притулку в Україні попросили півсотні росіян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не запровадити закон, який би забороняв росіянам, які народилися в Росії, але мають українське громадянство та квартиру, наприклад, у Києві, а самі у ній не проживають, а проживають на території Росії , не тільки не пускати їх в Україну, а й накладати арешт на їхні квартири? Скільки ж горя принесла нам країна - агресор! Хто нам риє яму, то рано чи пізно сам у неї попаде! Слава Україні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні