--> Жінка митника-високопосадовця погрожувала журналістам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка митника-високопосадовця погрожувала журналістам

3
15
Жінка митника-високопосадовця погрожувала журналістам
Жінка заступника начальника митного посту "Ягодин" Володимира Пінчука погрожувала журналістам.

У Володимира Пінчука є 11 земельних ділянок, 2 будинки, квартира, дача і чотири магазини. Митник Пінчук це майно пояснює бізнесовими успіхами дружини, - повідомляє Слідство.Інфо

При спробі журналістів розпитати дружину Володимира Пінчука про земельні ділянки та інше майно, яке митник задекларував, вона почала поводитися агресивно.

"За ці роки, під час роботи, на нас нападали і тітушки, і "Беркут", і охоронці різних установ. Нарешті гендерний баланс потроху відновлюється. На нашу знімальну групу вперше напала жінка - дружина високопоставленого митника з Волині. Щоб не знімали з вулиці їхній будинок", - пише на своїй сторінці у Фейсбуці, учасник подій Дмитро Гнап.

"Походження будинку, і ще купи майна, митник Пінчук, зрозуміло, переконливо пояснити не може. Боюсь, відлупить його жінка сьогодні, за те що не зміг поставити на місце журналістів", - іронізує він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рлзлетілись сизі голуби по всій украіні. Під крилом порошенка несуть блага в своі кубельця . Журналісти громадські організаціі народ на стороні якого 5 стаття конституціі зобов'язані змусити цю зграю жити по закону. Люди треба боротись з безпрєдєлом.
Відповісти
У польщі знімають міністрі за незадекларованиц годигник.поляки змушують владу жити за законами. Чим же гірші украінці? За що загинули люди на майдані? Чому дозволяємо наживатися владі на крові атошників?безліч чому. Захищати свою гідність щоб гідними росли діти!!!!!
Відповісти
Боротьба з корупцією має бути системною. Пінчук без сумніву - барига. Але поруч з ним жиауть не менші корупціонери. Дмитро гнап висвітлює те що йому замовляють. Продажність в журналісьиці злочин. Прийде час сядите усі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні